Prodaja rabljenih vozila - A.M. Auto Buje

Komisiona prodaja

Auto Marketing Vam nudi mogučnost komisione prodaje Vašeg automobila. Vi određujete cijenu, a na nama je da za Vas izvršimo uslugu prodaje. Prednost takvog načina prodaje jest u tome što ćete takvim načinom dobiti više za Vaš automobil, te će Vaše vozilo biti izloženo u našim prodajnim centrima, kao i objavljeno na web-u. Samim time mogućnost prodaje Vašeg automobila je veća iz razloga što će se potencijalnim kupcima moći ponuditi financiranje za predmetno vozilo putem svih naših kreditinih linija. Za Vas je takav oblik prodaje potpuno besplatan.

PRIMJER UGOVORA O KOMISIONOJ PRODAJI:

IME I PREZIME
ADRESA
MJESTO
JMBG

SPORAZUM O KOMISIONOJ PRODAJI

Ovim se sporazumom gospođa Branka Brankić, slaže da će poduzeće Auto Marketing preuzeti obavezu prodaje automobila Volkswagen Golf 1.6, BROJ ŠASIJE: WVWZZZ1HZVB106546, metalno srebrne boje.

Vozilo će biti izloženo na parceli i ponuđeno potencijalnim kupcima.

Ukoliko dođe do prodaje, Auto Marketing će uplatiti na račun prodavaoca iznos od 4.200,00 eur: u protuvrijednosti HRK na dan uplate po srednjem tečaju HNB. Prodavaoc je dužan prije uplate vozila dostaviti original ključ vozila.

Ukoliko prodavaoc proda predmetno vozilo prije nego Auto Marketing, Auto Marketing neće zaračunati nikakve troškove usluge prodaje, osim ukoliko to nije prethodno usmeno dogovorio.

AUTO MARKETING
Branka Brankić